restaurant.jpgSunteți în căutarea unul local pentru nuntă, botez sau petrecere aniversară? Restaurant Club Mioveni vă stă la dispoziție pentru organizarea de evenimentelor deosebite din viața dumneavoastră. 

,,Vă oferim o gamă largă de servicii pentru ocazii speciale, flexibilitate în alegerea meniului, astfel încât să se adapteze bugetului propus. Calitatea serviciilor este garantată de o echipă de profesioniști cu experiență în domeniul gastronomiei.

Pentru detalii în ceea ce privește meniul vă așteptăm în locația noastră din corpul nou al Pieței Agroalimentare "Dacia" Mioveni, la etajul al II-lea, sau ne puteți contracta la numerele de telefon 0348/730.073, sau 0725.104.868”, transmit reprezentanții restaurantului ,,Club Mioveni”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.