valcon_1.jpg

Valcon Roofs SRL este una dintre cele mai mari firme de acoperișuri din România, fiind axată în principal pe realizarea de acoperișuri pentru clădiri de patrimoniu, unde se impune a se executa lucrări cu adevărat de artă.

Înființată de soții Maria și Virgil Baciu în urmă cu 24 de ani, firma Valcon Foofs SRL a crescut an de an, într-un mod organic, însă în ultimii ani activitatea economică a acestei firme a explodat.

Conform datelor înregistrate pe site-ul Ministerului Finanțelor, începând cu anii 2018 – 2019, cifra de afaceri a companiei Valcon Roofs s-a dublat, ajungând la valori de aproape 12 milioane de lei în 2018 și respectiv de aproape 15 milioane de lei în 2019.

Dacă până în anii sus menționați firma fostului primar din comuna Corbi înregistra o cifră de afaceri de 5, 6 sau 7 milioane de lei, vedem că dintr-o dată cifra de afaceri s-a dublat, creșterea fiind menținută an de an.

Conform aceleiași surse, și anul trecut firma Valcon Roofs a înregistrat noi recorduri financiare, ajungând la o cifră de afaceri de 16. 517.645 lei și la un profit pe măsura cifrei de afaceri de 3.388.882 lei.

Așa cum am spus mai sus, firma a fost înființată de soții Baciu, iar ulterior de administrarea ei s-a ocupat și fiica cea mare, Anca (până când a fost aleasă primar), mai ales în perioada cât Virgil Baciu a ocupat funcția de primar în comuna Corbi, unde și acolo a înregistrat rezultate remarcabile pentru comunitate.

virgil_baciu.jpg

#Internaționalizarea serviciilor

Firma Valcon Foofs s-a dezvoltat constant prin lucrările de calitate executate de-a lungul timpului, unele dintre acestea fiind chiar unice în România din punct de vedere al arhitecturii, fapt ce a făcut ca și clienți din afara țării să apeleze la serviciile firmei condusă de soții Baciu.

Așa se face că începând cu anii 2018 – 2019 serviciile firmei Valcon Roofs au fost contractate de clienți din țări precum Franța, Germania, Austria, etc.

Astfel, se explică creșterea acesta fulminantă a cifrei de afaceri înregistrată de firma soților Baciu începând cu anii menționați mai sus.

Așadar, iată că seriozitatea și calitatea lucrărilor, ca și în orice alt domeniu, fac diferența!

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.