pensiune campulung

Google a anunțat în această săptămână câștigătorii proiectului Recenzia de Aur, recompensând cele mai promițătoare afaceri de pe Google Maps care aparțin domeniului HoReCa, în România. La ediția din acest an au obținut „Recenzia de Aur” 24 de afaceri din România ce au înregistrat pe Google Maps cele mai numeroase aprecieri din partea clienților, în ultimele 100 de zile.

Afacerile premiate sunt din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României și trei domenii de activitate (restaurante, hoteluri și cafenele). Au fost selectate afacerile din domeniul HoReCa cu un profil verificat și actualizat cu toate detaliile în Google Profilul Companiei, unde au publicat actualizări constante, afacerile care au avut cel puțin 100 de recenzii pe Google Maps și un rating de minimum 4,5 stele.

Argeșul a avut un singur câștigător. Este vorba de pensiunea Hangița din Câmpulung Muscel. Aceasta are trei stele și 10 camere cu 22 de locuri de cazare în total.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.