Fraii-Pavl.jpg

Fondul de investiţii EquiLiant Capital, fondat de fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman - cea mai puternică afacere antreprenorială din România -, a preluat un pachet minoritar de acţiuni în reţeaua de clinici stomatologice Clinica Victoria, un business cu prezenţă în Piteşti, Râmnicu Vâlcea şi Slatina.

Fondul orientat către investiţii în IMM-urile din România vrea să extindă businessul astfel încât să ajungă la o acoperire naţională. Clinica Victoria, o afacere de stomatologie şi imagistică fondată de oamenii de afaceri piteșteni Daniel şi Cristian Dragomir, are o echipă de 26 de medici şi a avut până acum circa 40.000 de pacienţi.

Extinderea viitoare se va face atât organic - prin deschiderea de unităţi de la zero -, cât şi prin achiziţii.

Daniel Dragomir: „Mizăm pe 30 de clinici în 5 ani”

 Daniel-Dragomir.jpg

Contactat de Financiarpress, omul de afaceri piteștean Daniel Dragomir ne-a declarat: „Nu vă pot furniza încă cifre legate de această investiție, nu am acest mandat. Abia s-a concretizat ieri (n.r. 25 februarie|) această colaborare, ar fi oricum prea repede să pronunțăm sume. Este o infuzie de capital, o majorare de capital care va dezvolta rețeaua noastră. Inițiativa a venit din partea fondului de investiții, inițial nici nu am știut cine e în spatele lui, iar când am aflat vă dați seama că nu doar ne-am bucurat, ci ne-am simțit și onorați. Clinicile Victoria sunt de 7 ani pe piață, suntem foarte digitalizați, poate cei mai digitalizați, de la simpla plombă dentară până la cele mai complexe intervenții, și cred că din punctul de vedere al fluxurilor de pacienți aceste clinici și-au atins maturitatea. Implicit, urma extinderea pe care și noi o aveam în vedere. Împreună cu noii noștri parteneri estimăm că în 5 ani vom ajunge la 30 de clinici Victoria distribuite la nivel național.”

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.