Radu-Tramdafir.jpg

 

Drim Daniel Distribuţie FMCG, o companie de distribuţie din Pitești, a obţinut anul trecut afaceri de peste 400 milioane lei, în creştere cu circa 5% faţă de anul anterior. Compania a pornit de la un magazin în Pitești iar acum activează în circa 17 judeţe din sudul ţării şi are în plan extinderea la nivel naţional.

 

„Suntem o companie fondată în Piteşti în 1994, dar ne-am extins şi în alte zone ale ţării, acum acoperim la nivel naţional canalul de petrol stations care este un business în care noi vrem să investim destul de mult, avem distribuţie şi în judeţe precum Arad, Timiş, Mureş, Braşov, Covasna şi Harghita, ne extindem destul de mult“, a spus Radu Trandafir, administrator al Drim Daniel Distribuţie FMCG SRL, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Compania se ocupă cu distribuţia de bunuri de larg consum în special în zona de retail tradiţional, lucrând foarte puţin cu marii jucători din industria de retail. Societatea distribuie în peste 10.000 de magazine din retailul tradiţional. Compania deţine şi câteva branduri proprii de produse precum conserve, produse pentru igiena casei, dar şi dulciuri.

„Ne gândim să extindem gama de produse brand propriu, sperăm să avem un portofoliu mai larg de produse şi să reuşim să ne extindem la nivel naţional, produsele sunt prezente doar în cele 17 judeţe“, a mai precizat Radu Trandafir.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.