Globalworth-Oarja.jpg

 

Globalworth, proprietarul depozitului unde Dacia are cel mai mare depozit din lume, are în plan extinderea platformei industriale. Astfel, Automobile Dacia, cea mai mare companie din România după cifra de afaceri, replică modelul industrial al platformei de la Mioveni (Argeş) într-o nouă localitate din judeţul Argeş, la Oarja.

După finalizarea proiectului logistic al Grupului Renault, cel mai mare din lume, în 2010 în urma unei in­vestiţii de 40 milioane de euro, în Oarja au venit treptat şi alte companii - Martur România, Kirchoff Automotive, Bimed Teknik, Rochling Automotive, Adler Pelzer, CEVA  Logistics şi WDP care a şi construit unele dintre platforme şi GMB România, un alt furnizor auto care a construit o fabrică în imediata vecinătate a platformei centrului de piese al Dacia.

„Mai avem 50.000 de metri pătrați disponibili la Oarja. Suntem în discuţii cu doi potenţiali chiriaşi pentru această suprafaţă, însă vom comunica după ce negocierile avansează. Oarja nu este doar pentru Automobile Dacia. Legat de extindere, putem confirma că vom mai construi lângă Centrul de Piese Dacia, nu pentru brandul Dacia“, au spus reprezentanţii Globalworth, compania care deţine proiectul logistic de la Oarja pentru Ziarul Financiar. Globalworth este cel mai mare proprietar de birouri din România şi Polonia.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.