Sonimpex.jpg

Odată cu înregistrarea mărcii Topoloveni la OSIM, Sonimpex, compania care produce cunoscutul Magiun din prune Topoloveni dar și multe alte delicii 100% naturale, a decis spre finele lunii trecute să-și reunească toate produsele sub această marcă. „Dragii noștri, spuneți-ne simplu: Topoloveni. Au fost magiunurile Topoloveni și dulcețurile, zacuștile și bulionul Topoloveana. Toate ale noastre. Însă, de la un moment dat, și produsele Bunătăți de Topoloveni, deloc ale noastre. Pentru că nu ne plac nici confuziile și, e adevărat, nici concurența neloială, recent am obținut înregistrarea OSIM pentru toponimul „Topoloveni“. De asemenea, exclusivitate asupra folosirii lui pentru magiunuri, dulcețuri și altele. Din acest motiv, toate produsele noastre vor apărea de acum încolo sub acest nume. O vreme, veți mai întâlni în magazine borcane ale noastre sub numele de Topoloveana. Tratați-le cu încredere. La fel ca pe toate produsele noastre, le puteți distinge după sigla de Furnizor al Casei Regale de pe etichetă.

Ai voștri, de la început și aceiași: Topoloveni”, au anunțat cei de la Sonimpex pe pagina oficială de socializare a companiei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.