Ramada-Events.jpgO nouă locație marca Ramada adresată exclusiv evenimentelor vine în întâmpinarea clienților cu un nou concept – RAMADA EVENTS.

Noua locație luxuriantă, Ramada Events, poate găzdui evenimente cu o capacitate de până la 550 locuri, indiferent că este vorba de nuntă, botez sau eveniment privat.

Experiența echipei Ramada, dobândită pe parcursul celor 6 ani în domeniul evenimentelor, vă poate ajuta prin consilierea în ceea ce privește organizarea evenimentului, până la cel mai mic detaliu.

Conceptul Ramada Events vine în întâmpinarea celor care preferă natura, mediul outdoor, centrul punând la dispoziția clienților mai mult spațiu verde, o atmosferă relaxantă în aer liber. 

Situată în zona Lunca Argeșului, la numai 3 minute de centrul comercial Vivo Mall și la 4 minute de Hotelul Ramada, locația Ramada Events este una de 5 stele, punând pe primul plan clientul, dar și calitatea serviciilor oferite, asigurând desfășurarea evenimentului dumneavoastră în cele mai bune condiții.

 #Evenimente corporate

Destinată și întâlnirilor business, Ramada Events vă poate pune la dispoziție până la 1000 de locuri, în cadrul căreia puteți planifica orice întâlnire business/conferință. Însă, pentru mai multe detalii despre astfel de evenimente găzduite de Ramada Events puteți contacta  reprezentanții de vânzări:

-    Claudia Bucur – Manager Vânzări - 0737 77 00 10

-    Remus Ivan    – Brand Manager  – 0737 77 00 04

 

#Evenimente private

 Organizarea evenimentelor de tip nuntă, botez sau alt tip de petreceri private reprezintă cartea de vizită a Ramada Pitești.

Locația poate găzdui evenimente de la 250 până la 550 persoane și oferă meniuri începând de la 161 de lei/persoană, acestea putând fi personalizate în funcție de preferințele dumnevoastră.

          Centrul oferă clienților un pachet complet: organizator de evenimente, cameră executivă deluxe gratuită pentru miri, șampanie de întâmpinare, cafea, un număr de ospătari incluși, tarife speciale pentru cazarea invitaților, degustarea meniului ales.

Bucătarii au conceput un meniu special pentru cei care doresc să delecteze oaspeții cu un barbeque, meniu Live Barbeque.

Pentru completarea perfectă a meniului, echipa Ramada Pitești vă recomandă și un bar de fructe sau un candy bar. Cofetăria TWIST va aduce evenimentului dumneavostră aromă dulce și eleganță. 

În alegerea celei mai bune variante vă stau la dispoziție reprezentanții departamentului evenimente:

-  Ana Maria Manea   –   Event Manager - 0736 002 638

-  Alexandru Vintilă   –   Event Manager - 0726 777 222

 Facilitățile Ramada Events:

 -Lounge

-Terasă

-Bar exterior/interior

-Grădină privată

-Parcare supravegheată

-Videoproiecție

-Conexiune Wifi gratuită

-Aer condiționat

-Scenă

-Lumini arhitecturale

-Ponton pe malul raului Argeș.

 ,,Vă așteptăm începând cu anul 2018!” – RAMADA PITEȘTI

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.