stefan_cs.JPGAdrian Ștefan, președintele CS Dacia Mioveni 2012, a prezentat azi obiectivele clubului  pentru anul competițional 2019-2020. “Noi ne pregătim din plin cu toate secțiile, sunt convins că va fi un an competițional cu multe realizări. Sper ca și echipa de handbal feminin să performeze. Realizările clubului sunt deosebite, deși existau și pesimiști la început, în special în ceea ce privește echipa de handbal. La viitoarele olimpiade vom participa cu cel puțin doi sportivi: unul la karate și unul la natație. Nu puteam face nimic fără sprijinul Consiliului Local și al domnului primar. Ne bazăm în special pe fondurile de la bugetul local”, a declarat Adrian Ștefan. Președintele clubului i-a lăsat apoi pe șefii secțiilor să-și prezinte ambițiile și obiectivele. 

Șeful secției volei, Fianu Valeriu, are planuri ambițioase pentru acest an competițional.  Ne-am înscris în campionatul 2019-2020 la 4 categorii de vârstă. Vrem să ne calificăm în turneele finale la cel puțin 3 categorii și să ne înscriem de anul viitor în Liga a II-a la feminin, a spus Fianu.

Sensei Sebastian Ene și-a propus cu secția de karate să facă performanță în special la Campionatul European de la Skopje, din noiembrie. “Avem 4 sportivi calificați în mod direct la acest campionat. Ne interesează în mod special și Youth League”, a spus Sebastian Ene.

Marius Dănuleț este antrenorul principal al echipei de handbal. Antrenor secund este Daniel Gheorghe în acest sezon.  S-au realizat deja mai multe transferuri la echipă: pivot, portar, extremă stânga, extremă dreapta, inter stânga și inter dreapta.  Au plecat doar două sportive, în mare parte nucleul echipei a rămas același. S-a încercat completarea posturilor din echipă, în așa fel încât să avem un lot valoros. Sper ca toată lumea, în special sportivele, să înțeleagă că nu ne permitem să ne culcăm pe o ureche”, a spus Dănuleț. Handbalistele CS Dacia Mioveni 2012 vor participa în seria C, alături de echipe din Râmnicu Vâlcea, Odorheiu Secuiesc, Ploiești, Târgu Jiu și Târgoviște.

Echipa de natație este în prezent în cantonament, iar cea de oină se pregătește pentru campionatul național de seniori. Echipa de șah a clubului este în turneu. Adrian Ștefan a punctat faptul că își dorește ca toate secțiile să facă performanță.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro