fc_arges.jpgAstăzi şi mâine sunt două zile decisive pentru echipa de fotbal FC Argeş în tentativa sa de a-şi schimba regimul juridic şi a putea, astfel, ataca promovarea în noul sezon competiţional 2019-2020 când şi-a propus să revină pe prima scenă fotbalistică a ţării. Astfel, astăzi la Federaţia Română de Fotbal ar urma să fie schimbat regulamentul pentru a permite cesionarea activităţii fotbalistice.

Altfel spus, să se poată face trecerea de la clubul de drept privat al primăriei la asociaţia de drept privat ale cărei baze s-au pus deja şi care poate atrage sponsori şi capital privat. În forma juridică de drept privat, echipa de fotbal poate ataca promovarea. Dacă ar fi rămas la primărie, nu putea trece mai sus de Liga a II-a.

De asemenea, mâine este programată la ora 15 o şedinţă extraordinară a Consiliului Local în care se va face trecerea efectivă a echipei de fotbal la asociaţia Campionii FC Argeş, ai cărei membrii fondatori sunt municipiul Piteşti, SC Apă Canal 2000 SA Piteşti şi SC Salubritate 2.000 SA.

"A fost un efort susţinut şi vrem să facem tot ce este posibil pentru a asigura condiţii de performanţă pentru FC Argeş, una dintre cele mai iubite echipe ale României care merită să revină acolo unde îi este locul, şi anume între primele echipe ale ţării", ne-a declarat consilierul local Cristian Gentea, preşedintele clubului FC Argeş.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro