adrian_stefan.jpgAstăzi va avea loc adunarea generală a acționarilor CS Dacia Mioveni 2012. Pe ordinea de zi, printre cele mai importante puncte, se află prezentarea bugetului pe 2019 și alegerea președintelui pentru un nou mandat. Deși performanțele clubului sportiv îl recomandă pe Adrian Ștefan pentru un nou mandat, au apărut deja voci care îl contestă, pe nedrept.

Adrian Ștefan a reușit să atragă sponsorizări importante, de la firme private. Încă de la preluarea mandatului, banii clubului au fost cheltuiți cu chibzuință, strict pentru activitățile sportive. Cu un buget de 14 miliarde lei vechi pentru șapte secții, cât a avut clubul anul trecut, CS Dacia Mioveni a reușit performanțe notabile: doi campioni mondiali, doi vicecampioni mondiali și multe titluri naționale la karate, la natație 3 titluri de vicecampioni naționali, la handbal echipa a ajuns în turneul final, aproape de promovarea în Liga Florilor, la tenis anul trecut campion național la juniori, la seniori campion național la oină.  

Totuși, chiar dacă clubul are rezultate bune, există voci critice la adresa lui Adrian Ștefan, din partea unora care poate că nu-și doresc postul său, mai ales că nu este remunerat, ci pur și simplu vor să-l înlăture. De ce?  Așa cum am spus în rândurile de mai sus, Adrian Ștefan este foarte vigilent în ceea ce privește cheltuirea banului public și nu dorește ca și clubul pe care îl conduce să ajungă ca altele din județ sau și din țară, unde banii erau cheltuiți în diverse scopuri, nu în cele ale clubului.

Însă, Adrian Ștefan se bucură de un sprijin necondiționat din partea primarului Ion Georgescu, care în urmă cu ceva timp se declara mulțumit de acest club, făcând chiar și o comparație cu CS Mioveni, având în vedere rezultatele fiecăruia.

Îmi pare rău că în ultima vreme există o serie de abordări negative la adresa mea. Unii nu înțeleg că timp de 4 ani am lucrat din plăcere, nu am fost remunerat. Vreau să le mulțumesc părinților care și-au adus copiii la club, tuturor antrenorilor, domnului primar și Consiliului Local Mioveni, pentru tot ce au făcut pentru noi. ”, ne-a declarat Adrian Ștefan.   

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro