volei_mioveni.jpgMioveniul are o reprezentantă printre cele șase formații calificate la turneul final al Campionatului Național de Volei – Cadete.

Echipa de cadete a CS Dacia Mioveni 2012, pregătită de prof.Valeriu Fianu, a reușit să se califice în finala națională la turneul semifinal desfășurat la Nădlac(argeşencele au învins în toate cele 3 partide (3-1 cu CS Victoria Nădlac , 3-0 cu CSŞ Blaj şi 3-0 cu CSS Caransebeş).

Alături de voleibalistele din Mioveni, la Turneul Final al Campionatului Național s-au mai calificat formațiile care au câștigat celelalte cinci serii semifinale: CSM București, Dinamo, ACS Juvenil Brașov, CTF Mihai I și CSȘ Lugoj.

Turneul final al Campionatului Național de volei – cadete va avea loc în perioada 8-12 mai 2019,  în Sala de Sport a Colegiului Naţional de Informatică „Grigore Moisil” din Brașov.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.