baschet_pitesti.jpgAstăzi, cu începere de la ora 18:00, echipa de baschet a Piteștiului va susține primul meci oficial al sezonului de pe teren propriu. Alb-violeții de la BCM U FC Argeș Pitești se vor duela cu BC SCM Timișoara, într-un duel contând pentru runda a 3-a din Grupa A a Ligii Naționale. Fanii piteșteni pot vedea la treabă noua echipă a vulturilor, într-un meci oficial. În această vară, gruparea din Trivale a transferat jucători importanți, atât strâini, cât și autohtoni. Banca tehnică este condusă de Florin Nini, președintele Comisiei Centrale a Antrenorilor din România. BCM U a avut parte de un început de ‘foc’.

 Piteștenii au disputat primele două meciuri ale sezonului, în deplasare, la Cluj, respectiv Sibiu. De fiecare dată, vulturii au cedat (80-76, 95-69). Asemenea gazdelor, Timișoara are 0-2 în debutul de campionat. Bănățenii au fost învinși de CSM CSU Oradea și U BT Cluj-Napoca. Se anunță un duel spectaculos. Hai și tu la sală!

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.