ionica_sala_lps.JPGPrimarul Cornel Ionică a fost azi la Liceul cu Program Sportiv din Pitești, unde a vizitat, împreună cu reprezentanții mass-media, stadiul lucrărilor la obiectivele de acolo, printre care și căminul C3 de la fostul liceu CFR, care va fi transformat în bloc de locuințe sociale. Astfel, primarul a dezvăluit cum va arăta noua sală de sport a Liceului cu Program Sportiv, lucrarea urmând să fie finanțată de Compania Națională de Investiții.

"Va fi o clădire de top! Sala va avea peste 1000 mp și o capacitate, în tribune de peste 100 de persoane", a declarat primarul Ionică. Când va fi gata, sala va putea găzdui meciuri de tenis, volei și baschet. Sala va avea și vestiare (separate pe sexe) dotate cu dușuri și grupuri sanitare.  

sala_lps2.JPG

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.