55544.jpg

CS Dacia Mioveni şi-a aflat, ieri, şi ultimul adversar din grupa pentru promovarea în Liga Florilor. Handbalistele argeşence vor juca cu Neptun Constanţa şi cu CSM Slatina, meciurile fiind programate, joi şi sâmbătă, la Cisnădie.

Locul 3 din Seria B a Diviziei A la Handbal feminin a calificat pe CS Dacia Mioveni 2012 la barajul pentru promovarea în Liga Florilor (Liga Naţională). Aici participă 6 echipe (patru din divizia secunda) şi două din prima ligă. Cele 6 echipe au fost împărţite în două grupe. CS Dacia va avea ca adversară pe Neptun Constanţa - locul 2 din Seria A - Divizia A şi CSM Slatina locul 11 din prima Ligă, repartizarea în grupa de baraj fiind făcută, ieri, la federaţie. Oltencele au ajuns pe loc de retrogradare, în ultima etapă, după ce au piedut în deplasarea de la Locul 3, Cisnădie, iar U Cluj echipă ce s-a salvat, a învins în deplasare la Roman la un gol diferenţă, cele două echipe ajungând la finalul campionatului la acelaşi număr de puncte, 26. Turneul de baraj se va desfăşura la Cisnădie, joi, pe 24 mai, CS Dacia urmând a juca cu Neptun Constanţa, pentru ca, învingătoarea să joace sâmbătă, de la ora 16.00, cu echipa de primă ligă, CSM Slatina. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.