handbalAnul 2024 a început sub cele mai bune auspicii pentru echipa de handbal feminin Dacia Mioveni. Aceasta a învins în Cupa României cu 28-20 echipa Activ Prahova Ploiești, calificându-se în optimile competiției.

Joi, 11 ianuarie, la ora 17:00, echipa de handbal senioare reia jocurile în Campionatul Național ”Liga Florilor”. CS Dacia Mioveni 2012 - CSM Tg Jiu se va juca la Sala Sporturilor Trivale din Pitești, Sala Sporturilor Mioveni găzduind în perioada 10-16 ianuarie meciurile echipelor masculine și feminine de volei ale clubui ucrainean SC Prometey Dnipro în CEV Cup 2024 și CEV Champions League 2024. Intrarea le meciul din 11 ianuarie este liberă.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.