baschetMiercuri seara, în ultimul meci din acest an în Liga Națională de Baschet, FC Argeș a reușit o victorie categorică acasă, la Pitești Arena, 91-62 cu SCMU Craiova. Este cea mai clară victorie din acest sezon, iar cei mai buni marcatori au fost Jevtovic (19 puncte) și Corey Williams (18). În urma acestui succes clar, baschetbaliștii piteșteni au revenit pe primul loc în grupa B, cu 10 victorii și patru înfrângeri.

Baschetbaliștii de la FC Argeș strălucesc și privind performanțele individuale. Sârbul Nikola Jevtovic este la ora actuală cel mai bun marcator de coșuri de două puncte din campionatul României, cu 91 reușite în 14 meciuri. Iar americanul Corey Williams este pe locul doi privind eficiența aruncărilor de trei puncte, cu 27 de reușite din 59 de încercări.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.