pitesti-arena1.jpegRomânia revine la un Campionat European de handbal masculin după o perioadă lungă, în care ambițiile au rămas la cele mai înalte cote de performanță!

Mobilizarea resurselor are nevoie de susținerea tuturor iubitorilor handbalului, de unitate și curaj.

Echipa națională se pregătește să dea piept cu echipe obișnuite cu vârful clasamentului la toate competițiile internaționale, Spania și Croația, cărora li se alătură în grupa B, unde va mai întâlni și Austria, echipă cu care am jucat și în calificări.

Ascensiunea spre randamentul maxim include două meciuri la Trofeul Carpați Niro, care va avea loc în 28 și 29 decembrie, la Pitești Arena.

Ulterior, pregătirea va continua în Elveția, la Yellow Cup, competiție la care mai participă echipele țării gazdă, Bosniei și Herțegovinei și Argentinei, între 4 și 6 ianuarie.

Campionatul European va debuta în 10 ianuarie, iar România va juca primul meci în 12 ianuarie, la Mannheim, cu Austria. În al doilea meci, ne vom măsura forțele cu Spania, în 14 ianuarie, apoi cu Croația, în cel de-al treilea, în 16 ianuarie.

”Vă invităm să încurajați naționala României la Trofeul Carpați Niro și să-i vedeți în plin avânt pe jucătorii noștri, bucurându-vă de spectacol!

În 28 decembrie, România va întălni Grecia, de la 17:30, după meciul de deschidere, Slovacia – Georgia, de la 15:00.

În 29 decembrie, finala mică va începe la 15:00, iar finala mare la 17:30.

Toate meciurile vor fi transmise în direct de ProArena.

Biletele pot fi obținute de pe bilet.ro.”, transmite Primăria Pitești. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.