WhatsApp-Image-2023-12-04-at-09.36.50.jpegCompetiția națională ,,Cupa Moș Crăciun” la înot se desfășoară în perioada 09 - 10.12.2023, la Bazinul Olimpic Pitești.

Organizată de Clubul Sportiv Municipal Pitești, alături de Primăria Municipiului Pitești, prin SPEP Pitești, de D.J.S.T. Argeș și de Asociația Județeană de Natație și Pentalon Modern Argeș, competiția se bucură de participarea a numeroși sportivi, de la 19 cluburi din Craiova, București, Constanța, Târgoviște, Giurgiu, Miercurea Ciuc, Gura Humorului, Mioveni, Chișinău și Pitești.

Competiția este rezervată copiilor cu vârste între 6 și 14 ani, tinerilor între 14 și 25 ani ( fem. și masc. OPEN ) și persoanelor peste 25 de ani ( fem. și masc. OPEN MASTERS).

Municipalitatea piteșteană susține și încurajează tinerii sportivi înotători și le urează tuturor succes!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.