zmarandache

Când lucrezi la vise și ai talent, când pui pasiune, când lupți pentru visele tale, rezultatele nu pot decât să fie unele foarte bune. Iar exemplul unei fetițe din comuna argeșeană Cocu este unul absolut admirabil. Anul trecut, FinanciarPress.ro scria în premieră despre povestea Alinei Zmarandache, fetița care face naveta de câteva ori pe săptămână (câte 26 de kilometri de fiecare dată) pentru a se antrena la sporturi full-contact la clubul MatSide Pitești. În noiembrie 2022, Alina, în vârstă acum de 13 ani, devenea campioană națională la jiu-jitsu brazilian la București. Iar în această lună Alina Zmarandache a reușit o confirmare spectaculoasă și la nivel internațional a talentului său. Concret, Alina a participat în Germania la Campionatul European de Grappling, considerat unul dintre cele mai grele sporturi full-contact, ce îmbină mai multe tehnici și procedee. Iar Alina a reușit să devină vicecampioană europeană.

”A fost o experiență unică. Am reușit să obțin titlul de vicecampioană europeană. Vreau să le mulțumesc antrenorilor mei pentru toată susținerea acordată, părinților fiindcă au fost mereu alături de mine și nu în ultimul rând doamnelor profesoare, colegilor și sponsorilor! Promit că data viitoare o să dau tot ce am mai bun și să vă fac mândri pe toți!”, spune Alina Zmarandache.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.