bazin-curtea-de-arges.jpgBazinul de înot de la Curtea de Argeș este un loc minunat pentru a face exerciții fizice și a te relaxa după o zi aglomerată, și este deschis de luni până duminică. Programul este următorul luni – sâmbătă între orele 10 și 19, iar duminica de la 10 la 18.00.
Înotul la bazin este o activitate excelentă pentru sănătatea fizică și mentală. Înotul ajută la dezvoltarea forței musculare și a rezistenței cardiovasculare, reducând riscul de boli cardiovasculare și îmbunătățind starea de sănătate generală. În plus, înotul este o activitate cu impact redus asupra articulațiilor, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru persoanele cu probleme de mobilitate sau cu dureri articulare. Înotul poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a reduce stresul și de a îmbunătăți starea de spirit. În general, înotul la bazin este o activitate excelentă pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și bunăstarea generală.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.