gala-sah.jpgSâmbătă, 17.12.2022, la Filarmonica Pitești, de la ora 18:00, se va desfășura Gala Șahului Pitești, eveniment ce marchează sfârșitul anului competițional și calendaristic pentru Clubul de Șah Alfil Pitești, sub coordonarea instructorilor de șah - medicul Ovidiu Stancu și Andrei Rădulescu.

În cadrul galei vor fi premiați copiii, juniorii și echipele care au obținut rezultate deosebite la Campionatele Naționale de Șah ale României. Toți copiii clubului vor fi răsplătiți pentru eforturile lor dedicate acestui sport care le antrenează mintea.

Spectacolul va avea momente artistice pregătite de copii. Evenimentul este organizat de Asociația de Șah Alfil Pitești, în colaborare cu Centrul Cultural Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.