gentea-arena.jpgPrimarul municipiului Pitești a fost din nou pe șantierul Sălii Polivalente și se declară mulțumit de ritmul lucrărilor.
"Suntem pe ultima sută de metri cu amenajările exterioare și parcările suplimentare!
Am fost în teren pentru a vedea organizarea de șantier, deoarece vineri, 12 august, au început lucrările pentru amenajarea spațiilor verzi, a curții interioare cu mobilier și rețele funcționale, prin S.C. HYATT DEVELOPMENT 2011, care are la dispoziție 40 de zile pentru finalizare.
Totodată, pe strada Basarabia, S.C. SELCA S.A. lucrează pentru finalizarea celor aproximativ 100 de locuri de parcare!", spune primarul Cristian Gentea.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.