mioveni 01Fotbaliștii de la CS Mioveni au reușit luni seara unul dintre cele mai bune meciuri din ultimii ani, învingând Rapid București după un meci foarte palpitant în care au înscris golul victoriei în minutul 90. CS Mioveni avea deja asigurată prezența în viitoarea ediție a Ligii I, însă a ținut să încheie sezonul cu un meci de neuitat. Și asta în condițiile în care cei de la Rapid, antrenați de argeșeanul Adrian Mutu, aveau nevoie ca de aer de victorie pentru a participa la barajul pentru Conference League. Numai că echipa din Mioveni a făcut un meci de vis. Argeșenii au deschis scorul în minutul 40 prin Sanoh, după care rapidiștii au egalat în minutul 60. Imediat, Mioveni a dat replica, marcând golul de 2-1 după un șut superb al lui Oancea. Rapid a egalat din nou în minutul 90 și se părea că meciul se va încheia egal. Numai că la faza următoare, pe contraatac, Albert Voinea a marcat, iar CS Mioveni a câștigat cu 3-2.

”CS Mioveni încheie campionatul Ligii I 2021-2022, cu un meci extraordinar, în care a demonstrat înca o data, dacă mai era nevoie, că această echipă și-a câștigat fără echivoc dreptul de a continua în prima ligă fotbalistică, în ciuda tuturor "piedicilor" mai mult sau mai puțin intenționate, care ne-au fost puse”, spune Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, cel care susține echipa an de an trup și suflet, și la bine și la greu.

mioveni 02

mioveni 03

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.