ilonaMultiplă campioană a României la tenis feminin la simplu şi la dublu, piteşteanca Ilona Ghioroaie (23 de ani) s-a calificat în această săptămână pe tabloul principal al turneului de tenis de la Valencia, dotat cu premii de 80.000 de dolari. Ilona a trecut în cele două tururi de calificări de o jucătoare din Rusia şi de o alta din Spania.  Din păcate, Ilona, numărul 412 WTA, a dat în turul 1, desfăşurat marţi 21 septembrie, peste o jucătoare mult mai bine cotată. Este vorba de olandeza Arantxa Rus, numărul 68 în lume, care a învins-o în două seturi, scor 6-3, 6-1.

 

Trebuie spus că în ultimii cinci ani Ilona Ghioroaie a urcat peste 400 de locuri în clasamentul WTA, după ce în octombrie 2016 se afla pe locul 839 în lume. În luna iulie a acestui an, Ilona a câştigat două turnee internaţionale în Antalya.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.