irina glintaIrina Glinţă, mama înotătorului piteştean Robert Glinţă, campion european şi clasat pe locul opt la finala de 100 metri spate de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a ţinut să transmită un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare legat de băiatul său.

 

„Atât de multe am învățat și atât de mult am crescut spiritual, prin copilul acesta, încât încă mă minunez că mai e loc, că tot continui să o fac! Așa cum ne-am obișnuit, în cazul lui, "succesul" pică, nu curge - iar picurii sunt numai din sudoarea muncii și a determinării lui. Poate că nu s-ar fi descoperit în Robert un miez atât de minunat, dacă nu l-ar fi "decojit", foaie cu foaie, toate aceste inedite experiențe și poate nu ar fi avut oportunitatea să releve întregii lumi nivelul de înțelepciune care ți-l poate aduce "valea" (respectiv, locul acela în care te vezi mai jos decât așteptările de la tine)”, a scris Irina Glinţă.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.