glintaOriginar din Piteşti, unde a deprins tainele înotului timp de mai mulţi ani, Robert Glinţă a reuşit o performanţă extraordinară în această seaă, obţinând titlul de campion european la Budapesta, în proba de 100 metri spate.

 

Reuşita e cu atât mai mare cu cât este vorba prima medalie cucerită de România la un Campionat European de natație pentru seniori, în probele masculine, și prima după o pauză de 17 ani – ultima realizare de acest gen fiind reușită de Camelia Potec în 2004, la Madrid, în proba de 200 metri liber.

 

Acum două zile, Robert Glinţă a obţinut medalia de argint la 50 metri spate la Campionatele Europene de la Budapesta. Mai trebuie spus şi că piteşteanul Robert Glinţă este primul român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.