handbalDupă aproape opt ore de dezbateri, Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal (FRH) a luat câteva hotărâri importante privind turneul de promovare în primă ligă feminină, unde CS Dacia Mioveni 2012 și CSM Galaţi sunt mari favorite.

S-a votat ca la turneul final al Diviziei A să se meargă pe sistemul competiţional stabilit de la începutul sezonului, cu două grupe urmate de semifinala şi finale. Au drept de participare opt echipe, primele două clasate din fiecare serie.

Astfel, CS Dacia Mioveni 2012 va fi în Grupa I, alături de CSM Galaţi, Știința București şi CSM Tg. Mureș. Primele două clasate vor juca apoi semifinalele cu fruntaşele din cealaltă grupă şi apoi finalele, pentru cele trei locuri de promovare. Din această grupă, de altfel pentru întreg turneul de promovare, CSM Galaţi şi CS Dacia Mioveni 2012 sunt marile favorite.

Data disputării turneului final nu a fost încă stabilită.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.