meteo.jpgVremea rea pune stăpânire pe toate regiunile, iar la munte se anunţă ninsori şi viscol, începând din această seară. După temperaturi de primăvară, vremea intră într-un proces de răcire. Un ciclon peiculos va lovi ţara noastră şi va aduce iarna în toate regiunile.
Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 şi 14 grade Celsius. Luni şi marţi se vor înregistra precipitaţii, iar de luni seara vor predomina ninsoarea şi viscolul la munte. În Ajun de Crăciun meteologii anunţă vreme rece şi precipitaţii în majoritatea regiunilor. Precipitaţiile vor fi sub formă de ploaie, cu excepţia zonei de munte unde cu precădere la altitudini mari va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă.
Şi marţi, 24 decembrie, vremea se va menţine în general închisă, iar local şi temporar se vor semnala precipitaţii - ninsori la munte, mixte îndeosebi în centrul ţării şi ploi în rest. Vântul va mai avea intensificări la munte, cu precădere în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali - în Argeş, dar la cote mai reduse şi în vestul, sud-vestul, centru şi nordul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 10 grade, iar cele minime între -3 şi 5 grade.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro