urmarit-international.jpgPoliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în colaborare cu autoritățile judiciare din Marea Britanie, au depistat un bărbat de 50 de ani, din Curtea de Argeș, urmărit internațional. Pe numele acestuia Judecătoria Buzău a emis un mandat de punere în aplicare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tentativă de înşelăciune.
În urma schimbului de date dintre autoritățile românești şi cele străine, bărbatul a fost identificat şi reținut pe teritoriul Marii Britanii.
După parcurgerea procedurii de extrădare, bărbatul va fi încarcerat.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.