meteo.jpgANM a făcut publică prognoza meteo pentru luna noiembrie. Iată, aşadar, cum vor arăta diferite intervale ale lunuii în curs din punct de vedere termic şi pluviometric:

4 - 11 noiembrie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, estice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nord- vestice, iar în restul țării va fi deficitar, mai ales în sudul și sud-estul teritoriului.

11 - 18 noiembrie 2019

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

18 - 25 noiembrie 2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile estice și sud-estice și apropiat de cel normal al perioadei în rest.

25 noiembrie - 2 decembrie 2019

 Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de preciptații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro