CL_Pitesti.jpg

Consilierii locali piteșteni vor vota joi o aşa-numită "scrisoare de așteptări" legată de administrarea și conducerea SC Apă Canal 2000 SA pentru mandatul 2020-2024. Practic, în perioada următoare se vor stabili viitorii membri ai Consiliului de Adminsitrație ai societății. Este însă ciudată această hotărâre a Consiliului Local. Oare un mandat, mai ales de conducere, nu este imperativ? Ce aşteptări să aibă Consiliul Local Pitești? Nu are, mai degrabă, obiective pe care să le impună celor care vor conduce societatea care a avut un profit uriaş în ultimii ani, pe seama lipsei de investiţii, ceea ce a făcut ca mulţi cetăţeni să fie nemulţumiţi de calitatea apei, de reţele, de faptul că oraşul se inundă la orice ploaie mai puternică? Oare dacă cineva este angajat, şeful său are "aşteptări" de la salariat sau, din contră, salariatul are sarcini clare pe care trebuie să le îndeplinească şi să răspundă pentru acestea?

Conform "scrisorii de aşteptări", aleşii doresc reducerea pierderilor de apă şi modernizarea și extinderea rețelelor, plus creşterea gradului de încasare a creanţelor. Întrebarea este: cum vor răspunde şefii dacă obiectivele nu sunt îndeplinite? Sau să ne... aşteptăm ca aceştia să fie mângâiaţi pe creştet așa cum s-a întâmplat și până acum cu directorul Apă Canal 2000 SA, Mihail Marinescu?

În prezent, Consiliul de Administrație este condus de Mihai Foamete, iar reprezentanții CL Pitești în AGA sunt consilierii Cristian Gentea și Ion Matei.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro