stropiri_elicopter.jpgPrimăria Pitești va apela din nou la serviciile aviației utilitare pentru a efectua stropiri împotriva insectelor. Ultima acțiune de acest gen a avut loc la sfârșitul lunii iunie, când s-a stropit din elicopter.

Pentru că piteștenii încă se plâng de prezența țânțarilor, Primăria informează că, în zilele de sâmbătă, 24 august, și duminică, 25 august, se vor executa, din nou, servicii de pulverizare aeriană de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare şi târâtoare: căpuşe, ţânţari, muşte etc).

Acțiunea se va desfășura pe o suprafață de 589 ha, terenuri aparținând domeniului public al municipiului Piteşti, urmând a fi efectuate trei treceri. Intervalele orare în care se va interveni vor fi comunicate în timp util.

Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu substanţe omologate de către Ministerul Sănătăţii, Comisiei Naționale a Produselor Biocide, care se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide și care nu afectează viața și sănătatea oamenilor.

Reprezentanții Primăriei Pitești îi roagă pe posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro