stonebird5.jpgMai este puţin până la a doua ediţie a Festivalului de Muzică Rock "Stonebird" de la Corbi, judeţul Argeş, singurul festival rural de o asemenea anvergură din România. Biletele la eveniment sunt aproape epuizate, interesul publicului fiind imens. De altfel, organizatorii estimează că vor avea parte în acest an de o prezenţă mult mai mare a publicului faţă de anul trecut, atât din partea românilor, cât şi din partea cetăţenilor din alte ţări. Iar administraţia locală condusă primarul Virgil Baciu, care a făcut posibil acest festival unic, se pregăteşte cum se cuvine să îşi întâmpine oaspeţii.

drum_corbi.jpgDe exemplu, un drum care duce în zona de camping şi parcare a fost asfaltat, în continuarea unor lucrări începute anul trecut. Festivalul "Stonebird" se desfăşoară în perioada 9-11 august la Corbi, în aceeaşi zonă ca şi anul trecut. Vor urca pe scenă artişti şi trupe precum David Reece, New Jersey, Cristi Minculescu şi companionii din trupa "Bună seara, prieteni", Bucovina, Zob, Alex Calancea şi Lupii, Dirty Shirt, White Mahala, Timpuri Noi, The Rock, Ţapinarii, Loud.Inc, Mike Godoroja and The Blue Spirit. Toate condiţiile, aşadar, pentru un show de zile mari!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.