Dan-Manu.jpgPreședintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a mers azi în cinci comune din județul Argeș, pentru a vedea la fața locului modul în care administrațiile locale au investit banii alocați de C.J. Argeș în acest an, în mod special fondurile primite pentru toaletele unităților școlare. Astfel, au fost vizitate localitățile Drăganu, Cotmeana, Morărești, Poienarii de Argeș și Ciofrângeni. Aici, administrațiile locale au înțeles că toaletele noi și moderne construite în incinta unităților școlare,, curate, cu apă curentă, aduc un plus de confort și civilizație elevilor și au investit întocmai banii alocați de la Consiliul Județean. 

Președintele Consiliului Județean Argeș și-a propus ca în toate comunele din județul Argeș școlile să aibă toaletele în interior, cu toate utilitățile necesare. 

Totodată, Dan Manu a făcut o vizită neanunțată și la Unitatea de Asistență Medico-Socială din Dedulești. Și aici, bătrânii sunt cazați în condiții civilizate, în camere curate cu toalete proprii. Pentru că există un număr foarte mare de cereri venite din partea persoanelor în vârstă care doresc să se interneze aici, la UAMS Dedulești, Consiliul Județean Argeș are în vederea construirea unei noi aripi în cadrul acestui azil pentru a asigura minimum 25 de paturi.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.