DeX-12-Craiova-Pitesti.jpgTronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești avansează într-un ritm bun, anunță directorul general al Companiei de Drumuri Cristian Pistol. Potrivit acestuia, stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la 75%.

Constructorul român (UMB) este bine mobilizat pe cei 31,82 km ai acestui tronson, a scris Pistol pe pagina sa de Facebook. El a mai precizat că la tronsonul 4 UMB  execută acum următoarele lucrări:
– așternere a stratului de uzură (asfalt),
– montare parapet,
– montare rosturi poduri,
– execuție a sistemelor de scurgere a apelor.

După finalizarea ambelor tronsoane ale DEx12 aflate în lucru anul acesta, se va putea circula pe întreaga distanță Craiova – București pe drum de mare viteză (aproximativ 230 de km), a mai spus șeful CNAIR.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.