autobuz electric mioveniPrimăria Mioveni demonstrează constant cu fapte implicarea în dezvoltarea orașului și în utilizarea energiei verzi.

Iar cea mai recentă dovadă palpabilă în acest sens este faptul că vineri 13 septembrie a sosit la Mioveni primul autobuz electric. Acesta face parte dintr-un lot de patru autobuze electrice achiziționate în cadrul unui proiect cu finanțare prin fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență.

”Vineri 13 septembrie a ajuns primul autobuz electric la Mioveni, iar celelalte trei vor sosi în următoarele săptămâni din Cehia. Cele patru autobuze electrice vor intra în circulație în aproximativ două luni. Un autobuz electric va circula în Mioveni, al doilea este pentru Colibași și Făgetu, al treilea pentru Clucereasa și al patrulea autobuz electric pentru Racovița și Davidești. Autobuzele electrice, împreună cu șase stații de încărcare, au fost achiziționate prin PNRR, pe mobilitate urbane, valoarea proiectului ridicându-se la 2 milioane de euro”, a declarat pentru FinanciarPress.ro Ciprian Țurlea, viceprimarul orașului Mioveni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.