transport-fals.jpegSocietatea Transport Public Local Pitești Publitrans 2000 avertizează călătorii și utilizatorii rețelelor de socializare asupra unei înșelătorii care circulă în mediul online. În ultimele zile, pe platforma Facebook, au apărut postări false sub titlul „Card de transport public Pitești”, care sugerează posibilitatea achiziționării unui card de călătorii.

Atenție! Aceste postări nu sunt reale și nu sunt emise de către societatea Publitrans! Link-ul asociat acestor mesaje este o tentativă de fraudă, iar accesarea lui poate duce la compromiterea datelor personale și financiare ale utilizatorilor.

Pentru a vă proteja, vă rugăm să nu accesați sub nicio formă link-ul din aceste postări și să ignorați astfel de mesaje înșelătoare. Dacă ați accesat deja link-ul, vă recomandăm să luați măsuri urgente pentru securizarea informațiilor personale și să contactați autoritățile competente.

Toate informațiile oficiale despre serviciile Publitrans 2000 SA, inclusiv achiziționarea cardurilor de transport, sunt disponibile exclusiv pe site-ul oficial al societății și prin canalele de comunicare autorizate.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.