emilian-ciolan2.jpgPrimăria Dârmănești continuă să investească în infrastructura locală, punând un accent deosebit pe modernizarea unităților de învățământ și dezvoltarea rețelei rutiere. Școala Gimnazială Dârmănești va beneficia de un nou corp de clădire, cu lucrările demarate în luna august. Proiectul include o sală pentru bibliotecă, o sală de studiu, două birouri pentru conducerea școlii și secretariatul, iar construcția avansează rapid, fiind aproape de finalizarea acoperișului.

De asemenea, lucrările la sala de sport sunt în plină desfășurare, finanțarea fiind asigurată parțial din bugetul local și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș. Primarul Emilian Ciolan a declarat că speră ca sala de sport să fie finalizată până în decembrie, astfel încât elevii să-și poată desfășura orele de educație fizică în condiții optime.

Pe lângă investițiile în educație, administrația locală a finalizat lucrările de reabilitare pentru două drumuri locale, Drumul lui Ciolan și Drumul lui Banu, iar până la sfârșitul anului se va finaliza și modernizarea Drumului lui Fieraru.

Aceste proiecte reflectă angajamentul primăriei de a îmbunătăți infrastructura locală și de a oferi condiții mai bune de trai și educație pentru locuitorii comunei Dârmănești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.