sedc-sisizari.jpgLocuitorii din Mioveni au la dispoziție mai multe modalități pentru a sesiza problemele care țin de activitatea Serviciului de Edilitare și Construcții (SEdC). Dispeceratul SEdC este disponibil non-stop la numerele de telefon 0736.202.067 și 0348/457.102, unde pot fi raportate probleme legate de:

apă-canal,

salubrizare stradală,

iluminat public,

întreținerea spațiilor verzi,

întreținerea patrimoniului,

întreținerea bazelor sportive și zonelor de agrement,

ecarisaj și adăpost canin.

Pentru sesizări în format electronic, cetățenii pot trimite un e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau pot utiliza aplicația MIOVENI City App. Aceasta este gratuită și poate fi descărcată din Google Play Store sau App Store. Aplicația permite logarea prin conturi de Facebook, Google sau e-mail și oferă modulul „Raportări incidente”, prin care locuitorii pot semnala direct autorităților locale diverse probleme din oraș, legate de domeniul public, trafic, transport în comun sau servicii publice.

SEdC Mioveni rămâne astfel alături de comunitate, asigurându-se că problemele cetățenilor sunt rezolvate prompt și eficient.

 

 

 

 

4o

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.