canicul-mioveni.jpgAstazi,𝟏𝟗 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, județul Argeș se află sub incidența avertizării meteorologice 𝐂𝐎𝐃 𝐏𝐎𝐑𝐓𝐎𝐂𝐀𝐋𝐈𝐔, ce vizează 𝐯𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐚̆𝐥𝐝𝐮𝐫𝐚̆, 𝐜𝐚𝐧𝐢𝐜𝐮𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐭 𝐭𝐞𝐫𝐦𝐢𝐜 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐭, conform informării transmise de către Administrația Națională de Meteorologie.
Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 𝟖𝟎 𝐝𝐞 𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢, iar valul de căldură se va intensifica și se vor înregistra valori termice care vor atinge pâna la 38 de grade.
IMPORTANT:
Este indicat să rămâneți în locuințe și să limitați expunerea la soare, mai ales între orele 11:00 - 18:00.
Aerul condiţionat se va regla la maxim 5 grade sub temperatura de afară, iar încăperile se vor aerisi dimineaţa devreme sau seara târziu.
Încercați să purtați haine lejere, deschise la culoare, pălării și ochelari de soare.
Hidratati-va corespunzător, evitând băuturile alcoolice și pe cele care conțin cofeină, consumați pe cât puteți, legume și fructe proaspete.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.