deseuri-vegetale-pitesti.jpgRidicarea deșeurilor vegetale rezultate în urma curățeniei de primăvară este gratuită, cu respectarea regulilor!
 
Societățile Salubritate 2000 S.A. – pentru abonații casnici - și Salpitflor Green S.A. – pe domeniul public - colectează deșeurile vegetale rezultate în urma activităților de întreținere desfășurate în perioada actuală.
 
Astfel, piteștenii, abonați casnici, care nu depozitează deșeurile vegetale în curțile proprii în vederea compostării, pot solicita colectarea acestora de către Salubritate 2000 S.A., gratuit, în limita a cinci saci de 120 litri/comandă/lună.
 
Solicitările de colectare se vor face la dispeceratul societății, de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00, la numărul de telefon 0248/636 535. Cetățenii care au solicitat colectarea vor depune deșeurile vegetale într-un loc accesibil, în dreptul proprietății, în data comunicată de dispecerul care preia comanda, iar operatorul Salubritate 2000 S.A. va ridica și transporta deșeurile, în ziua stabilită. Deșeurile vegetale care depășesc cantitățile menționate mai sus se vor colecta contra cost.
 
Asociațiile de proprietari care generează resturi vegetale ca urmare a curățeniei în zona de spațiu verde aferentă asociației sunt rugate să solicite colectarea acestora la dispeceratul societății Salpitflor Green S.A., de luni până vineri, de la 08:00 la 16:00, la numărul de telefon 0248 217050.
 
Este interzisă depozitarea deșeurilor vegetale provenite din curțile proprii ale abonaților casnici pe spațiul verde și/sau pe alte spații aparținând domeniului public!
 
Din categoria deșeurilor vegetale care pot fi predate fac parte: frunzele, crengile și nuielele mărunțite, florile, iarba, resturile rezultate din tunderea gardului viu. Deșeurile vegetale mărunte, precum iarba, frunzele, resturile rezultate din tunderea gardului viu vor fi depozitate în saci, iar crengile vor fi legate în snopi și tăiate la dimensiuni de 1-1,5 m.
 
 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.