eliza

Originară din Mioveni și absolventă cu brio a prestigioasei Universități Oxford, Eliza Casapopol are acum o carieră la Microsoft. Și, după ce a lucrat peste trei ani pentru Microsoft în Olanda, Eliza Casapopol a fost foarte mult apreciată de americani, fiind numită de câteva săptămâni într-o funcție de conducere la Microsoft la Madrid. Eliza are o funcție de conducere la nivel european în cadrul Microsoft, fiind Go to Market Manager - Azure Digital & Application Innovation Western Europe.

Este încă o reușită pentru tânăra eminentă din Mioveni, cea care acum aproape șapte ani a inițiat împreună cu Sandor Kruk, un alt absolvent de Oxford, Romanian Science Festival, primul festival naţional de ştiinţe din România, cu scopul de a sprijini educaţia alternativă din România, dupa modelul târgurilor de ştiinţe din occident. Iar festivalul, organizat anual în Argeș, se bucură constant de mare succes, având numeroase experimente interactive și cu mii de participanți la fiecare ediție.

În urmă cu doi ani, proiectul Romanian Science Festival a fost desemnat câștigător la categoria Science Engagement de către Fundația Falling Walls din Berlin. O reușită cu atât mai mare cu cât au fost selectați doar 20 câștigători dintre cele 1350 de proiecte depuse din toată lumea.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.