urologie-pitesti.jpgLa Pitești se desfășoară conferința ”Zilele urologiei argeșene”, o întâlnire între distinși specialiști în medicină, o oportunitate pentru comunicare și schimb de experiență.
 
Sunt prezenți rectori ai unor universități de renume din țară, profesori și medici cunoscuți și apreciați, care vor împărtăși cele mai recente progrese în urologie și patologia conexă.
 
”Pentru creșterea calității serviciilor medicale, pentru ca medicii să poată performa, Primăria Pitești și Consiliul Județean Argeș își reafirmă disponibilitatea de a face, în echipă, administrație eficientă, continuând, pe de o parte investițiile în infrastructura medicală, pe de altă parte, folosind orice oportunitate de creștere a calității sănătății și vieții!
 
De exemplu, la Pitești vom avea două dispensare medicale (Războieni și Negru Vodă), zeci de apartamente de serviciu pentru tinerii medici, centru de zi cu servicii sociale și medicale, iar în proiectare, spitalul municipal.
 
Fiecărui medic în parte, le urăm sănătate și energie pentru a-și îndeplini misiunea!”, transmite primarul municipiului Pitești Cristian Gentea.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.