albestii

Gabriel Popa, primarul de la Albeștii de Argeș, este unul dintre cei mai activi și implicați edili liberali din județ. Iar proiectele importante inițiate în ultimii ani și aflate în procent majoritar în curs de finalizare demonstrează pe deplin acest lucru. În prezent, unul dintre proiectele de infrastructură la care se lucrează constant este cel ce include în principal asfaltarea a 23 de străduțe din comună pe o lungime de 11,5 kilometri, proiect în valoare de 20 de milioane lei, finanțat prin Programul ”Anghel Saligny”. Iar primarul Gabriel Popa are proiecte majore și pentru anul viitor.

”Printre proiectele pe care le avem pentru anul viitor se numără realizarea a doi kilometri de piste de biciclete pe DN7 C. Avem și un proiect privind eficientizarea energetică a școlii Ungureni, contractul a fost semnat, iar lucrările vor începe cel târziu în martie 2023. În centrul comunei dorim să demolăm fosta clădire a primăriei și să realizăm un loc de joacă și un parc. Un alt proiect va consta în dotarea școlilor cu mobilier, calculatoare, table inteligente, videoproiectoare, proiect cu o valoare estimată de 1,4 milioane lei. Avem prin AFM un proiect ce include printre altele achiziționarea unui buldoexcavator. Tot prin AFM vom depune un proiect pentru un parc de panouri fotovoltaice de 400 kilowați ”, a declarat Gabriel Popa, primarul comunei Albeștii de Argeș, pentru FinanciarPress.ro.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.