antoniaReunită în ședință marți 19 septembrie, secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a votat numirea Antoniei Diaconu în funcția de procuror șef al DIICOT Pitești pentru următorii trei ani. Din decembrie 2022, Antonia Diaconu era procuror șef cu delegare.

Unul dintre cei mai apreciați și implicați procurori din Argeș, Antonia Diaconu este la DIICOT Pitești din 2019 și are o experiență de peste 16 ani ca magistrat. Antonia Diaconu a deținut și funcțiile de prim-procuror al Parchetelor de pe lângă Judecătoria Piteşti şi Judecătoria Topoloveni, fiind în trecut și procuror DNA. Și de fiecare dată rezultatele sale au fost unele excelente.

De când Antonia Diaconu este la DIICOT Pitești, numărul dosarelor instrumentate și al cazurilor importante investigate a crescut mult.

Antonia Diaconu deține de câțiva ani și funcția de co-președinte al Asociaţiei Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor (AMASP). În ultimii cinci ani, postările argumentate și foarte pertinente ale procurorului Antonia Diaconu despre neregulile și problemele din justiția din țara noastră au devenit virale, strângând constant sute de mii de vizualizări, aprecieri și distribuiri.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.