chifiriuc

Originară din Pitești și absolventă a Liceului Sanitar din Pitești în 1992, Carmen Chifiriuc are o carieră strălucită în mediul academic, ajungând să fie acum prorector al Universității din București, cea mai importantă universitate din România.

Biolog specialist, Carmen Chifiriuc predă la Facultatea de Biologie a Universității din București din 2003. În 1997 a absolvit Facultatea de Biologie, iar în 2005 a obținut titlul de doctor în biologie.

Mai trebuie spus că în anul 2000 Carmen Chifiriuc a obținut o diplomă de studii aprofundate la prestigiosul Institut Pasteur din Paris.

Carmen Chifiriuc a fost implicată până acum în zeci de proiecte de cercetare la nivel național și internațional.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.