trafic-mioveni.jpgConform Regulamentului Codului Rutier, Poliția Orașului Mioveni atrage atenția conducătorilor auto din oraș să respecte sensul și perimetrul marcajelor rutiere privind parcarea autoturismelor pe laturile Bulevardului Dacia.
Conform administratorului drumului și avizului Poliției Rutiere, parcarea autoturismelor pe Bulevardul Dacia se face doar paralel cu bordura, în interiorul marcajelor individuale, trasate pe carosabil.
Măsura are rolul de a crea spațiul necesar unui trafic în condiții optime, pe banda de deplasare.
Începând de săptămâna viitoare, abaterea va fi constatată și sancționată de către Poliția Locală cu contravenție!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.