bebe teiGrupul Tei, unul dintre cele mai puternice lanțuri farmaceutice din România, ce deține Farmacia Tei și Bebe Tei, se extinde la Pitești începând de luna viitoare. Surse din cadrul companiei au precizat în exclusivitate pentru FinanciarPress.ro că în prima jumătate a lunii iulie, în incinta complexului Auchan Găvana se vor deschide atât prima farmacie Tei, cât și prima farmacie Bebe Tei din Argeș, farmacii pentru care vor fi angajate pentru început 10 persoane.

În prezent, în țara noastră sunt șapte farmacii Bebe Tei, dintre care șase în București și una la Constanța. Prima Farmacie Tei a fost deschisă la București în 1999. Din Farmacia Tei s-a desprins businessul Bebe Tei, prima farmacie fiind deschisă în zona de vest a Capitalei în 2013.

În primăvara lui 2022, fondatorii Dedeman au cumpărat 30% din Grupul Tei, care deține Farmacia Tei și Bebe Tei. La ora actuală, farmaciile Bebe Tei comercializează peste 50.000 de produse, iar portofoliul Farmaciei Tei conține peste 35.000 de produse.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.