Ion_Georgescu_mesaj.jpgAstăzi, pe 23 iunie sărbătorim Ziua Funcționarului Public.
Cu acest prilej, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, transmite un mesaj special.
"Stimați funcționari publici, dragi colegi din administrația publică, indiferent de greutățile sistemului, de vremuri ori schimbări, dumneavoastră reprezentați structura de referință a statului – sunteți interfața care trebuie să țină funcționale normele legale naționale.
Pentru a avea un stat puternic și funcțional avem nevoie de o clasă de funcționari publici bine instruiți și dedicați vocației, pregătiți să servească societatea. Funcționarul public trebuie să genereze siguranță în prezent și încredere în viitor.
Stimați colegi, vă mulțumesc pentru serviciul prestat zilnic în slujba cetățeanului și totodată, vă îndemn să ne concentrăm împreună pe obiectivul de a face serviciile publice mai performante din punct de vedere calitativ și mai accesibile publicului larg.
Vă exprim recunoștință pentru devotamentul față de profesia aleasă, pentru că urmați cu abnegație jurământul depus – acela de a aplica în mod obiectiv și imparțial legile țării, a îndeplini conștiincios obligațiile ce vă revin, a servi, în orice împrejurare, interesele cetățeanului, de a respecta Constituția, drepturile și libertățile fundamentale ale omului. Succesul nostru, ca instituție, se datorează muncii de echipă și competenței dumneavoastră.
Vă doresc să perseverați în activitatea profesională, să aveți parte de multe bucurii în viață, multă sănătate și prosperitate.", transmite primarul Ion Georgescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.